1. Gothic 1 - Gierka miała świetną fabułę i utkwiła mi szczegónie w pamięci pamiętam jak grałem w nią całe dnie i nawet w nocy o niej śniłem xD
2. Gothic 2 - No i tu fabuła także fajna ale ta Górnicza dolina i wspomnienia z 1 ;]
3. Gothic 3 - Tutaj nie wiem dlaczego bo gra beznadziejna, tnie i fabuła zagmatwana i strasznie długa - nie zdołałem jej przejść bo mi sie znudziła ale jako że to kontynuacja to niech będzie
4. Medal of Honor Alied Asslaut (MOHAA) - Pierwsza gierka jaka przeszedłem sam bez kodów do końca.
5. Call of Duty Modern Warfare (COD MW) - Gierka ze świetną fabułą i ta grafika - perfekcyjna. No i moja ulubiona misja ze snajperkami ;]
6. Need For Speed Underground 2 - to jest bezkompromisowa gierka którą wszyscy lubili - marze aby wyszła taka sama część z lepszą grafiką, nowymi autkami i policją ;]
7. Counter Stike 1.6 - No tu gierka w którą gram non stop od 2 lat (z przerwami dlatego lamie) i te chwile radości z wygranych lig z moim teamem ;] Boty na Mediumie w wieku 7 lat spokojnie jechałem więc jak potem zacząłem na steamie gdy byłem starszy jakoś mi szło nawet na samym początku.
8. Unreal Tournament - Kocham tą gierkę, grałem w nią jako czteroletnie dziecko rozwalając wszystkie boty ;]
9. Fifa 2006 Word Cup - jedyna fifa jaka mi przypadła do gustu dlatego sie tu znalazła.
10. Need For Speed Most Wanted - Grafika wporzo no i ogólnie super fabuła spodobała mi się, grało sie bardzo sympatycznie.
11. Max Payne 2 - The Fall of Max Payne - Gierka z fabułą, super grafiką jak na tamte czasy iwgl.
12. Wolfenstein Return To Castle - To 3 gierka w którą pykałem jako dziecko, przeszedłem praktycznie całą z wyjątkiem kilku misji w której mi wujkowie pomagali.
13. Pasjans PajÄ…k (ten z Win XP) - na nudne chwile w sam raz ;]
14. Need For Speed Hot Prusit - Też gra z dzieciństwa ;] Nie najlepsza ale mis ie podobała.
15. Test Drive - No i tu też sentyment z dzieciństwa
Mógł bym tak pisać w nieskończoność bo grałem na prawde w MNUSTWOO gier i każda ma cos fajnego w sobie.