10 najlepszych gier!

Dyskusje i problemy zwiÄ…zane z grami komputerowymi, konsolowymi oraz samymi konsolami

Re: 10 najlepszych gier!

Postprzez adams » 20.02.2010 (So) 13:37

1. Gothic 1 - Gierka miała świetną fabułę i utkwiła mi szczegónie w pamięci pamiętam jak grałem w nią całe dnie i nawet w nocy o niej śniłem xD

2. Gothic 2 - No i tu fabuła także fajna ale ta Górnicza dolina i wspomnienia z 1 ;]

3. Gothic 3 - Tutaj nie wiem dlaczego bo gra beznadziejna, tnie i fabuła zagmatwana i strasznie długa - nie zdołałem jej przejść bo mi sie znudziła ale jako że to kontynuacja to niech będzie

4. Medal of Honor Alied Asslaut (MOHAA) - Pierwsza gierka jaka przeszedłem sam bez kodów do końca.

5. Call of Duty Modern Warfare (COD MW) - Gierka ze świetną fabułą i ta grafika - perfekcyjna. No i moja ulubiona misja ze snajperkami ;]

6. Need For Speed Underground 2 - to jest bezkompromisowa gierka którą wszyscy lubili - marze aby wyszła taka sama część z lepszą grafiką, nowymi autkami i policją ;]

7. Counter Stike 1.6 - No tu gierka w którą gram non stop od 2 lat (z przerwami dlatego lamie) i te chwile radości z wygranych lig z moim teamem ;] Boty na Mediumie w wieku 7 lat spokojnie jechałem więc jak potem zacząłem na steamie gdy byłem starszy jakoś mi szło nawet na samym początku.

8. Unreal Tournament - Kocham tą gierkę, grałem w nią jako czteroletnie dziecko rozwalając wszystkie boty ;]

9. Fifa 2006 Word Cup - jedyna fifa jaka mi przypadła do gustu dlatego sie tu znalazła.

10. Need For Speed Most Wanted - Grafika wporzo no i ogólnie super fabuła spodobała mi się, grało sie bardzo sympatycznie.

11. Max Payne 2 - The Fall of Max Payne - Gierka z fabułą, super grafiką jak na tamte czasy iwgl.

12. Wolfenstein Return To Castle - To 3 gierka w którą pykałem jako dziecko, przeszedłem praktycznie całą z wyjątkiem kilku misji w której mi wujkowie pomagali.

13. Pasjans PajÄ…k (ten z Win XP) - na nudne chwile w sam raz ;]

14. Need For Speed Hot Prusit - Też gra z dzieciństwa ;] Nie najlepsza ale mis ie podobała.

15. Test Drive - No i tu też sentyment z dzieciństwa

Mógł bym tak pisać w nieskończoność bo grałem na prawde w MNUSTWOO gier i każda ma cos fajnego w sobie.
CPU: Intel Core 2 Duo E4500, 2.20GHz, 2Mb Cache + SilentiumPC Spartan HE923
RAM: GoodRAM GR800D264L5/2G
MDT Tech. Empaq 1GB

GPU: Sapphire ATI Radeon HD4670 1GB DDR3 BULK Core:750@775MHz Mem:800@945MHz/+23,6%
MOBO: Gigabyte GA-945P-S3 (v3)
adams
Redaktor & Moderator Globalny

System: Windows Seven Professional x64 PL
    Nieznany Nieznana

Postprzez xanek » 01.03.2010 (Pn) 21:02

ja polecam gre on-line warrock
xanek

Twój znajomy: adam
System: xp
    Nieznany Nieznana

Postprzez gural777 » 20.08.2010 (Pt) 9:23

Moje TOP 10

1. Divine Divinity-oj oj,grę przeszedłem z jakieś 8 razy,polecam każdemu fanowi diablo 2 ,bo ta gra to wspaniałe dopełnienie do tej gry,posiada nieliniową fabułę,ciekawą historię i wiele różnorodnych questów.

2. Heroes III - nic dodać nic ująć:),gram w serie tych gier od początku ich powstania,a III była ukoronowaniem całej serii którą uważam za the best of,gra tzw. Gorące pośladki jest już legendą a powiem wam że gra przez neta jeszcze lepsza:).

3. Seria Grand Thief Auto - swoboda,swoboda jeszcze raz masakra;),w tą serie poprostu trzeba zagrać,przeszedłem wszystkie części i tak naprawdę dla IV serii zmodernizowałem komputer.

4. Oblivion - gra którą też już przemieliłem chyba prawie całą szkołę średnią,gra warta grzechu,chyba najbardziej obszerna lokalizacja z wszystkich gier powstałych dla pojedynczego gracza.Fabuła niezła a na najwyższym poziomie trudności jedna z najtrudniejszych gier RPG.

5. Gothic i Gothic 3 - Bardzo fajna gra,choć to typowy hack n slash ,czyli zaklikiwanie potworów na śmierć to fabuła,bajeczny świat przykuło nie raz do monitora:),czekam na Gothic 4

6. Diablo 2 -co tu dużo mówić:),choć dla wielu TOP 1 dla mnie ta gra tylko istniała na multi.

7. Sacred Underworld -Takie powinno być diablo 2 w single:P

8. Driv3r - model jazdy rządzi ,ogółem dla mnie bomba:)

9. Call Of Duty 4 -multi rzÄ…dzi ,single tylko na raz,najlepsza z serii

10. Medal Of Honor :Medal of Honor: Allied Assault - lÄ…dowanie na omaha beach i wszystko jasne:P
ATI/AMD USER
gural777
Specjalista

Twój znajomy: Adax
System: Windows 7
    Windows XP Firefox

Poprzednia strona

Powrót do Gry i konsole

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości