Składam wniosek o zaprzestanie współpracy z hotgsm za obrażanie mnie, a jak mnie to i całej administracji forum. Administracja HotGSM domaga się także umieszczenia ich reklamy w centrum vortalu. Tutaj log z rozmów: http://wklej.eu/index.php?id=a0b485dc4b. Nie będe się spieszył co do decyzji gdyż chcę aby wszyscy zagłosowali. Pozdrawiam!
Ja najpierw pogadał bym z Pawłem, bo póki co, to on jest tam administratorem i z nim powinniśmy gadać. Jeśli się potwierdzi - niespecjalnie podoba mi się współpraca, bo stawiają nas w bardzo chamskiej sytuacji, gdy nowy admin po prostu żąda od nas tego, czego nie chciał poprzedni. Tyle ode mnie.
Ja nie widzę korzyści w tej współpracy. Ale Darth ReX dobrze mówi, wszystko najpierw należałoby jeszcze raz obgadać z adminem HotGsm. A nikt się nie zastanawia co do partnerstwa z "The Amuse"? Zero korzyści, a na ich stronie nawet naszego banneru nie widziałem.
Jestem adminem HotGSM.pl. Otóż żadnego obrażania nie było... Nie byłem obecny przez większą część rozmowy, więc nie wiem o co chodzi... Rozmawiałeś z Serwisantem, a on ma rangę moderatora, więc nie ma prawa do kierownictwa forum. Nie wiem dlaczego zaistniała taka sytuacja. I wypraszam sobie wyzywanie mnie od chamów.