Chcę nagrać na płytach o takiej pojemności filmy , zmieściłoby się jak widać aż cztery na jednym nośniku. Jest jednak problem przy nagrywaniu, przy dodawaniu na nero. Okazuje się, że ten program jakby 'nie obsługuje' takiego nagrywania Czy mógłby mi ktoś pomóc? Nie wiem czy jest wymagany inny program...
Filmy sÄ… w formacie avi. Odtwarzanie.. tutaj raczej DVD, chyba najwygodniej
Nero... wybieram opcję 'nagraj CD z danymi'/nagraj filmy i dodając jakiś plik - widzę , że jest zajęte dajmy na to 699 mb - tak jakby fizycznie było uniemożliwione dodanie czegokolwiek więcej..
No dobrze, przy opcji nagrywania filmów również mam opcję do 700mb. Fizycznie wydaje się to niemożliwe. Ale wiem, ze można to zrobić... (innym programem?)
Nie mb i Gb, bo mb to metr bieżący, a Gb to gigabit, czyli 8 razy mniej niż gigabajt.
Czy w Nero ustawione jest nagrywanie na DVD, nie czasem na CD? Może ta wersja nie obsługuje DVD, mam gdzieś taką (dołączoną do napędu CD). Spróbuj skorzystać z innego programu, np. Ashampoo Burning Studio.
format c: - najlepszy sposób na wszelkie problemy z Windowsem...
Mam ten świetny program... Ashampoo. No ale wciąż nie mogę z sukcesem zapisać tych filmów. Oto prnt-screen okienka , które mi wyskakuje przy loadingu.... Czekałam czekałam godzinę i nic!
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.