gstlt napisał(a):sakuwbarakushow napisał(a):Juz to robiłem i niestety nie pomaga ;/
Jakieś dalesze sugestie ? w takich warunkach nie da się pracować ;/
Przydała by się informacja jakie błędy wywala i co jest w logach Windowsa (wiem, oksymoron, ale czasem można tam coś znaleźć...) na ten temat. Gdzieś mi się zapodziała kryształowa kula

Może reinstalacja pomoże?
Tymczasem proponuję używać innej przeglądarki.
Błędy ?
Program firox przestał działać i raport do Mozilli wysyłam.Obecnie tego nie mam ale gdy znów się pojawi, wkleję wam szczegółowe dane.
Na początek proponuje sprawdzić stopniowo zajmowaną pamięć. Zanim uruchomisz przeglądarkę, uruchom menedżera zadań i sprawdź na starcie ile ma, a potem wyłącz możliwe rozszerzenia i potem sprawdź co się będzie działo. Dla testu możesz też tymczasowo użyć świeżego profilu przeglądarki, przenosząc stary na pulpit -> podczas uruchomienia stworzy się nowy, a w razie potrzeby możesz wrócić do starego. Profil możesz znaleźć w: %appdata% potem foder Mozilla lub Firefox lub Mozilla Firefox (jedna z trzech nazw na pewno będzie, konkretnej nie podam bo nie pamiętam. Powodzenia.
No tak będę musiał zrobić , zawsze też mogę zrobić przywracanie systemu na wypadek uszkodzenia profilu FF.