Witam.
Mam na kompie system windows 7 aio x64 ultimate
Komputer : 3x4gbz , 8gb ram'u ddr 2
I problem taki ze od zainstalowania 7 na nowym dysku twardym mam następujacy problem : od czasu do czasu - nie kiedy nawet 2x dziennie zgaśnie światło u mnie w domu na 1-2 sekundy
I po ponownym włączeniu komputera nie chce on się załadować strasnzie wszystko się muli, aplikacje nie chcą włączać.Za pierwszym razem trwało to góra 10min i wystarczyło jeden raz zresertować komputer.
Aczkolwiek takie zdarzenie miało miejsce już ze 30 razy.Doszły nowe komplikacje czarny ekran..po prostu wszystko się wyłączyło komputer działał czarny ekran nie reagował na nic Neutral i dzis miałem tak znowu o 8.37 zgasło światło dosłownie na 1 sekunde.Włączam komputer i nie mogę go odpalić strasznie się muli i wiesza .. resertowałem go ze 20 x nim udało mi siię odpalić.
a)Dlaczego tak siÄ™ robi
b)Co mogę na to poradzić?
I jeszcze jedna anomalia od dziś nie mogę włączyć menadżer zadań.Klikam na ctr+alt+del i mam czarny ekran przez ok 30 sekund i errora wywala
"System windows nie mógł uruchomić okna logowania.okno logowania nie odpowiada jeżeli sytułacja sie powtórzy zresertuj komputer badź poczek aż system zacznie odpowiadać"
jakoś tak to było,komunikat na ogólnym czaarnym tle wciskam esc i mogę wrócić do systemu aczkolwiek do tego modułu dostac się nie mogę.
W trybie awaryjnym działa.
ProszÄ™ o pomoc w rozwiazaniu tego problemu
P.S
problemy z prądem i takowe wyłączenia będą mi sie jeszcze zdarzały Neutral
na xp wszystko zawsze działało i system ne zachowywał się tak jak na 7 Neutral