Windows 7 gry sie tnÄ…

Tutaj rozwiÄ…zujemy problemy zwiÄ…zane z oprogramowaniem komputerowym

Re: Windows 7 gry sie tnÄ…

Postprzez kliszka » 28.11.2010 (N) 16:48

Szanowni koledzy , wcale nie twierdzę ,że winny jest zasilacz ,zasugerowałem jego zmianę ,bo co tutaj dużo ukrywać - jest g....ny. Problem należy rozwiązać drogą eliminacji każdego z potencjalnych czynników które mają lub mogą mieć wpływ na wadliwą pracę komputera.
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.- Stanisław Lem
kliszka
Specjalista

Twój znajomy: adax , gural777
System: Windows 7
    Windows 7 Chrome

Postprzez adax » 28.11.2010 (N) 20:32

Na razie nie widzÄ™ zainteresowania tematem autora.
Najlepszą metodą była by tymczasowa podmiana zasilacza, i ewentualny skan wydajnościowy i health dysku.
Nie znalazłeś rozwiązania Twojego problemu? Zarejestruj się lub Zaloguj.

Obrazek| Pozdrawiam! Adax
200 post - 3.08.09 12:10 | 300 post - 6.09.09 11:45 | 400 post - 23.11.2009 22:49 | 500 post - 22.08.2010 20:54 | 600 post - 23.07.2011 16:40
adax
Administrator CEO

Obrazki: 1
Twój znajomy: Kpc21
System: Windows 7, Debian 5, iOS, Mac OS X
    Windows XP Opera

Postprzez gstlt » 30.11.2010 (Wt) 22:22

kliszka napisał(a):Szanowni koledzy , wcale nie twierdzę ,że winny jest zasilacz ,zasugerowałem jego zmianę ,bo co tutaj dużo ukrywać - jest g....ny. Problem należy rozwiązać drogą eliminacji każdego z potencjalnych czynników które mają lub mogą mieć wpływ na wadliwą pracę komputera.

Nie lepiej zatem zacząć od szukania wąskiego gardła? Natychmiastowa wymiana sprzętu, bez sprawdzenia przyczyny problemu nie ma sensu i generuje niepotrzebne wydatki. Weźmy taki telewizor: jeśli nie odbiera żadnego kanału, idziesz z nim do serwisu aby wymienili kineskop i głośniki? Oczywiście, że nie - sprawdzasz, czy podłączyłeś antenę i czy kabel antenowy jest sprawny, prawda?

Co do eliminacji czynników mających wpływ na wadliwą pracę komputera, to ja bym w pierwszej kolejności wywalił system operacyjny :D (bez flame'u, żartuję)

Wracając do tematu: Nadal nie wiadomo, czy osoba, która wątek rozpoczęła, podjęła jakieś działania. Możemy wiedzieć czy coś się ruszyło?
Simplicity is an ultimate sophistication - Prostota jest najwyższą (ostateczną) formą wyrafinowania
http://gstlt.info
gstlt
Specjalista

Twój znajomy: adax
System: Linux, Windows XP/7
    Ubuntu Firefox

Poprzednia strona

Powrót do Software

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości