| Pozdrawiam! AdaxNie można z Demona bo nie zostanie on załadowany po restarcie przy drugiej części instalacji wiec instalator nie znajdzie plików.

A jeżeli zainstaluję x86 to nie powinno być problemów?
Przecież wcześniej instalowałem z Daemona i poszło jak z płatka
| Pozdrawiam! Adaxadax napisał(a):Nagraj obraz na płytkę i z niej zabotuj.
Xamil napisał(a):Jeśli chodzi o napęd to: w moim kompie nagrywarka nie działa, a na laptopie podczas wypalania jest błąd. Proszę o pomoc, ponieważ chcę mieć sevena
Kpc21 napisał(a):adax napisał(a):Nagraj obraz na płytkę i z niej zabotuj.
Tylko nie nagrywaj na płycie pliku *.iso. Musisz kliknąć na obraz PPM -> Otwórz za pomocą -> Wybierz program i wybrać tam program, którego używasz do wypalania płyt.
Płyta musi być DVD, bo CD będzie za mała.

dodam, iż trzeba ustawić najmniejszą prędkość nagrywania, żeby płyta się zabootowała, inaczej nie chce działać (choć nie zawsze, ale spotkałem się, że napęd 32x nie chciał bootować płyty nagranej 40x)
| Pozdrawiam! AdaxCzajo napisał(a):dodam, iż trzeba ustawić najmniejszą prędkość nagrywania, żeby płyta się zabootowała, inaczej nie chce działać (choć nie zawsze, ale spotkałem się, że napęd 32x nie chciał bootować płyty nagranej 40x)
Kpc21 napisał(a):Czajo napisał(a):dodam, iż trzeba ustawić najmniejszą prędkość nagrywania, żeby płyta się zabootowała, inaczej nie chce działać (choć nie zawsze, ale spotkałem się, że napęd 32x nie chciał bootować płyty nagranej 40x)
Bzdura. Prędkość nagrywania płyty nie ma żadnego związku z bootowaniem. Po prostu im większa prędkość nagrywania, tym więcej błędów się nagrywa. Może być i tak, że płytę nagraną z prędkością 40x zabootuje porządny napęd 32x, a nie zabootuje szajsowy 52x. Potem nic dziwnego, że taki eyeti robi sobie jaja z PCForum.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości